Cka është Tefteri Web App?

 

Tefteri është web-aplikacion online, i cili ju ofron të gjitha funksionet dhe modulet e xhamisë/organizatës tuaj, në pëllëmbë të dorës e në një ekran të vetëm. Në ndërtojmë edhe module shtesë për xhaminë tuaj, me kërkesë tuajën. Synimi ynë kryesor është që me trendet teknologjike moderne të minimizojmë kohën e kërkuar për menaxhimin klasik të xhamisë, në mënyrë që të kemi më shumë kohë për dua e lutje në xhami.

Menaxhim Smart i antarësisë

Anëtarët e xhamisë lehtë mund të regjistrohen, paguajnë antarësimin vjetor, dhurojnë dhe të informohen për gjendjen aktuale të xhamisë.

Shumëfishoni Donacionet

Kjo aplikacion do t’ju japë mundësi të merrni donacione nga kudo, çdo vend, në çdo kohë dhe nga të gjitha portat e pagesave.

Kurseni kohën

Llogaritë vjetore financiare kalkulohen automatikisht me këtë sistem. Pasqyrën financiare e keni të shfaqur gjithnjë në Dashboard-in kryesorë.

Mektebi digjital

Tefteri ju mundëson t’i regjistroni fëmijët e juaj në klasat e mektebit të xhamisë tuaj, apo edhe të shihni suksesin e tyre online.

Menaxhimi i eventeve

Me disa klikime ju krijoni një ngjarje, apo kalendarin e ngjarjeve kulturore e fetare të xhamisë tuaj për tërë vitin, publike për krejt xhematin tuaj.

Mënyrë e sigurtë e pagesave

Pagesat e antarësisë vjetore, zekati, donacionet e shumta, bëhen përmes një sistemit tonë të sigurt të përpunimit të pagesave, me serverat në Zvicër.

Si të kryeni

procesin e instalimit

Qe edhe xhamia juaj te menaxhohet me Tefteri APP, ju prezentojme 4 hapat e cekur, duke ju ndertuar keshtu nje verzion adekuat sipas kerkesave te xhamise tuaj. Ose na kontaktoni direkt qe te fillojme implementimin ne xhamine tuaj.

  • Provoni gratis Tefteri APP
  • Nese keni, sugjeroni sherbime shtese
  • Kontaktoni ekipin tone per instalimin
  • Perjetoni lehtesine qe ofron Tefteri APP

Xhamitë që i kanë besuar Tefterit