Ideja se si
kemi arritur te
Tefteri APP

Ne jemi Rrokullia Web Agency dhe funksionojmë si ekip prej pranverës së vitit 2013. Duke filluar së pari me shërbimet e uebdizajnit e brendimit, e më vonë edhe me zhvillimin e aplikacioneve online edhe mobile apps.
Qysh prej fillimit, kemi pasur fatin për të bashkpunuar me xhami të ndryshme e me organizatën e DAIGS, me imamlerë të nderuar si Nehat ef. Ismaili, Rejhan ef. Neziri, Hfz. Mehas Alija si edhe me Bekim ef. Alimi. Gjithnjë duke ju asistu në misionin e tyre hyjnor.
Organizimi fenomenal i xhamive shqiptare në diasporë, ka qene inspirimi ynë për të ju ofruar edhe një dorë ndihmëse me Tefteri Web App, pasiqë dihet se në leminë fetare Islame, pak është kontribuar globalisht nga profesionistët e Informatikës dhe Teknologjisë.

Disa nga punët tona me xhamitë

7+Vite eksperiencë
50+Klientë / bashkpuntorë
90+Projekte të përfunduara
99%Kënaqshmëri